Cursuri limba germana incepatori sau avansati

Cursuri limba germana

Umlaut organizează cursuri de limba germana pentru adulti. Înscrierile se fac până la data de 10 mai. Grăbește-te să ocupi un loc în grupe!

 • Curs limba germană A1.1 - 3 locuri libere!
  marți & joi 18:30-20:00
  Începere: 14.05.2019
 • Curs limba germană A1.2 - 1 loc liber!.
  luni & miercuri 18:30-20:30
  Începere: 13.05.2019
 • Curs limba germană A2.1 - 2 locuri libere!
  miercuri & vineri 18:30-20:30
  Începere: 17.05.2019

Avem de asemenea în derulare cursuri de limba germană de nivel B1, B2 și C1. Contactează-ne pentru a te informa cu privire la posibilitatea înscrierii pentru studiu individual, semi-individual sau într-un grup.

Ai multe motive pentru care merită să te grăbești să te înscrii la cursurile noastre:

Cele mai mici grupe

Îți oferim cele mai mici grupe de studiu - înveți alături de cel mult 4 alți participanți. O grupă de studiu suficient de mică este esențială pentru a-ți asigura timpul necesar să evoluezi în limba străină, atenția individuală și sprijinul cuvenit din partea trainerului. Adițional, oferim și posibilitatea cursului individual sau semi-individual alături de o cunoștință sau de un membru al familiei.

Suport de curs original

Îți asigurăm suportul de curs în original* - Umlaut pune preț pe calitatea materialelor didactice. Pe lângă manuale, punem la dispoziția cursanților noștri o varietate bogată și mereu actualizată de materiale suplimentare pentru dezvoltarea armonioasă și completă a aptitudinilor de comunicare în limba străină: ascultare, citire, scriere și vorbire corectă și fluentă.

Garanția calității trainingului

Trainerii pe care îi vei întâlni sunt chiar cei din prezentare. Fiecare dintre trainerii Umlaut au acumulat câteva mii de ore de experiență de predare și au întâlnit mai multe sute de cursanți în mediul de business din București. Cursanții care au cunoscut Umlaut remarcă de fiecare dată răbdarea, dinamismul, pasiunea și nu în ultimul rând competența trainerilor - concizie, inventivitate și eficiență. Suntem permanent preocupați de a ne perfecționa și a ne menține actuali și relevanți în predare.

Locație de top

Suntem situați în inima Bucureștiului corporatist, vis-a-vis de Mall Promenada, la câțiva pași de metrou "Aurel Vlaicu", într-o zonă accesibilă pentru mai multe mijloace de transport în comun dar și cu mașina. În funcție de orar, există mai multe spații de parcare disponibile și accesibile în incinta complexului nostru.

Ambianța spațiului de studiu este proaspătă și modernă, în deplină armonie cu standardele Umlaut și cu ceea ce ne propunem să realizăm la cursurile noastre de limbi străine: învățare rapidă și eficientă într-o atmosferă degajată și plăcută.