Ne-am mutat în on-line!

Atmosfera de bună dispoziție și intensitatea stimulării intelectuale caracteristice cursurilor noastre au rămas intacte, fiecare contribuind la ele din confortul propriului cămin. Directiva privind distanțarea socială înseamnă doar închiderea sălilor noastre de curs. Pentru a beneficia de un training complet alături de noi cunoscuți virtuali, nu ai nevoie decât de un smartphone /tabletă /computer și o conexiune la Internet. Te bucuri de o tablă virtuală prin funcțiile share-screen, la care ai acces în format electronic oricând pentru a revedea explicațiile și exemplele din timpul ședinței de curs. La Umlaut învățăm adesea prin joc, prin urmare exploatăm cu maxim impact capabilitățile oferite de mediul virtual.

Cursuri limba germana incepatori sau avansati

Cursuri limba germana

Grăbește-te să ocupi un loc în grupe mici (max. 5 participanți) sau optează pentru cursuri individuale sau semi-individuale (cursuri în doi)!

 • Curs limba germană A1.1 - 4 locuri libere!
  marțea & joia 18:30-20:00

  Durată: 8 săptămâni.
  Preț: 650 Leimanuale incluse

  Dată limită înscriere: 1 mai 2020
  Începere: 5 mai 2020

 • Curs limba germană A1.2 - DEJA OCUPAT
  lunea & miercurea 18:30-20:00

  Ofertă promoțională pentru un modul de studiu:

  Durată: 8 săptămâni.
  Preț: 650 (-10%) 585 Leimanuale incluse

  Dată limită înscriere: 24 aprilie 2020
  Începere: 27 aprilie 2020

 • Cursuri individuale sau semi-individuale (împreună cu o altă persoană)

  Înveți germană intensiv, în ritmul setat de tine.

  De luni până duminică, oricând în intervalul 10:00-21:00.

  Înscrierile în doi beneficiază de o reducere de 10%.
  Suportul de curs este inclus.

 • Curs limba germană A1.1 - 4 locuri libere!
  sâmbăta 10:00-12:00

  Durată: 12 săptămâni.
  Preț: 650 Leimanuale incluse

  Dată limită înscriere: 1 mai 2020
  Începere: 2 mai 2020

 • Curs limba germană A2.1 - 1 loc liber!
  lunea & miercurea 18:30-20:00

  Durată: 8 săptămâni.
  Preț: 650 Leimanuale incluse

  Dată limită înscriere: 19 iunie 2020
  Începere: 22 iunie 2020

 • Curs limba germană A1.1 - 4 locuri libere!
  sâmbăta 12:00-15:00

  Durată: 8 săptămâni.
  Preț: 650 Leimanuale incluse

  Dată limită înscriere: 1 mai 2020
  Începere: 2 mai 2020

Ai multe motive pentru care merită să te grăbești să te înscrii la cursurile noastre:

Cele mai mici grupe

Îți oferim cele mai mici grupe de studiu - înveți alături de cel mult 4 alți participanți. O grupă de studiu suficient de mică este esențială pentru a-ți asigura timpul necesar să evoluezi în limba străină, atenția individuală și sprijinul cuvenit din partea trainerului. Adițional, oferim și posibilitatea cursului individual sau semi-individual alături de o cunoștință sau de un membru al familiei.

Suport de curs original

Îți asigurăm suportul de curs în original* - Umlaut pune preț pe calitatea materialelor didactice. Pe lângă manuale, punem la dispoziția cursanților noștri o varietate bogată și mereu actualizată de materiale suplimentare pentru dezvoltarea armonioasă și completă a aptitudinilor de comunicare în limba străină: ascultare, citire, scriere și vorbire corectă și fluentă.

Garanția calității trainingului

Trainerii pe care îi vei întâlni sunt chiar cei din prezentare. Fiecare dintre trainerii Umlaut au acumulat câteva mii de ore de experiență de predare și au întâlnit mai multe sute de cursanți în mediul de business din București. Cursanții care au cunoscut Umlaut remarcă de fiecare dată răbdarea, dinamismul, pasiunea și nu în ultimul rând competența trainerilor - concizie, inventivitate și eficiență. Suntem permanent preocupați de a ne perfecționa și a ne menține actuali și relevanți în predare.

Locație de top

Suntem situați în inima Bucureștiului corporatist, vis-a-vis de Mall Promenada, la câțiva pași de metrou "Aurel Vlaicu", într-o zonă accesibilă pentru mai multe mijloace de transport în comun dar și cu mașina. În funcție de orar, există mai multe spații de parcare disponibile și accesibile în incinta complexului nostru.

Ambianța spațiului de studiu este proaspătă și modernă, în deplină armonie cu standardele Umlaut și cu ceea ce ne propunem să realizăm la cursurile noastre de limbi străine: învățare rapidă și eficientă într-o atmosferă degajată și plăcută.