Curs limba engleza pentru adolescenti

Cursurile de limba engleză Umlaut destinate adolescenților (clasele IX-XII) vizează dezvoltarea complexă a abilităților de comunicare ale tinerilor în limba țintă printr-o abordare dinamică și antrenantă, secondată de proiecte în echipă de tipul prezentărilor, dezbaterilor, scrierii creative și vorbirii în public pe teme specifice vârstei și activității școlare. Cursul include consecvent exerciții specifice testărilor și certificărilor internaționale (Cambridge - FCE/Advanced/Proficiency, IELTS). În plus, Umlaut pune la dispoziția cursanților manuale în original, elaborate și publicate în Marea Britanie. Urmarea unui curs de engleză Umlaut este astfel simultan o pregătire completă în vederea obținerii certificatelor de limba engleză. Oferă-i viitorului adult un avantaj competitiv la înscrierea pentru studii universitare atât în țară cât și în străinătate!

Pentru a facilita participarea, cursurile Umlaut pentru adolescenți se desfășoară în afara orarului școlar.

În zilele săptămânii

LUNI-MIERCURI

MARȚI-JOI

în intervalul orar 15:30-17:00 sau 17:00-18:30

sau în weekend

SÂMBĂTA

în intervalul orar 10:00-13:00 sau 13:00-16:00

Un curs cuprinde 93 de ore didactice a 60 de minute, distribuite în 62 întâlniri de două ori săptămânal sau 31 întâlniri a câte 3 ore sâmbăta. Plata se face în patru rate egale a 850 RON.

Buton inscriere curs germana adulti

Completezi mai întâi formularul de contact. [popup_anything id="1014"]

În cazul în care ai optat pentru un curs de nivel superior, te vom contacta pentru a stabili de comun-acord o întâlnire. Candidatul va susține un test de plasare pe unul din nivelele de studiu conform CEFR (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).

În funcție de numărul de înscrieri și de opțiunile celor înscriși, se constituie grupe de studiu omogene ca nivel CEFR. Numărul minim necesar de înscrieri pentru constituirea unui grup este de 4 cursanți. Dacă nu există suficiente solicitări pentru un anumit nivel de studiu, oferim și posibilitatea studiului individual sau semi-individual, alături de un alt cursant.

Cursul se desfășoară pe durata și urmând structura anului școlar, ceea ce înseamnă că, în vacanțe și în sărbatorile legale, ședințele se suspendă.

Cursuri limba engleza individuale și semi-individuale

Umlaut îți oferă și opțiunea studiului individual pentru copilul tău. Programul cursului se stabilește de comun-acord cu trainerul. O ședință de curs individual cuprinde 120 de minute la un cost de 140 RON.

Studiul semi-individual este într-un grup restrâns alături de una-două alte persoane. La fel ca și în cazul cursului individual, programul se stabilește de comun-acord cu trainerul. O ședință de curs semi-indivual cuprinde 120 de minute la un cost de 80 RON de persoană.

Completează formularul nostru de contact, dacă ești interesat de varianta studiului individual. [popup_anything id="1014"]

Locație de top

Suntem situați în inima Bucureștiului corporatist, vis-a-vis de Mall Promenada, la câțiva pași de metrou "Aurel Vlaicu", într-o zonă accesibilă pentru mai multe mijloace de transport în comun dar și cu mașina. În funcție de orar, există mai multe spații de parcare disponibile și accesibile în incinta complexului nostru.


Ambianța spațiului de studiu este proaspătă și modernă, în deplină armonie cu standardele Umlaut și cu ceea ce ne propunem să realizăm la cursurile noastre de limbi străine: învățare rapidă și eficientă într-o atmosferă degajată și plăcută.

Umlaut oferă multe alte tipuri de cursuri. Te invităm să descoperi oferta noastră completă pentru toamna acestui an.