Curs limba engleza incepatori avansati

Cursurile de limba engleză Umlaut pentru începători sunt destinate punerii unor baze solide și formării unor deprinderi bune care să îți permită ulterior dezvoltarea corectă a abilităților de înțelegere și exprimare orală și în scris. Pentru avansați, Umlaut oferă pe lângă acestea și posibilitatea de a se familiariza cu micile detalii care definesc un utilizator desăvârșit al limbii engleze. Interacțiunea cu trainerul și cu ceilalți participanți se face în limba engleză adaptată, desigur, nivelului de studiu, începând cu prima oră de curs. Pentru a maximiza timpul util dedicat dezvoltării tale, îți oferim grupele de studiu cu cele mai limitate efective din București. Înveți alături de nu mai mult de 4 alți cursanți! Ai garanția calității, lucrând exclusiv cu trainerii prezentați pe site, și beneficiezi de experiența și metodele didactice testate ale acestora. În plus, la Umlaut primești manuale originale publicate de edituri din Germania. Totodată, tematica și formatul axate pe dezvoltarea completă a setului de abilități de comunicare sunt ideale pentru pregătirea examenelor de certificare internațională Cambrdige (engleză generală și business) și IELTS.

Cursurile Umlaut pentru adulți se desfășoară în afara programului de muncă, astfel încât să îți permită să beneficiezi de ele.

Cursurile se desfășoară în zilele săptămânii

LUNI-MIERCURI

MARȚI-JOI

în intervalul orar 18:30-20:00

sau în weekend

SÂMBĂTA

în intervalul orar 11:30-14:30

Un curs cuprinde 24 de ore didactice a 60 de minute, distribuite în 16 întâlniri de două ori săptămânal sau 8 întâlniri a câte 3 ore sâmbăta. Prețul cursului este de 650 RON.

Buton inscriere curs germana adulti

Completezi mai întâi formularul de contact. [popup_anything id="1014"]

În cazul în care dorești să optezi pentru un curs de nivel superior, te vom contacta pentru a stabili de comun-acord o întâlnire. Vei susține un test de plasare pe unul din nivelele de studiu conform CEFR (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).

În funcție de numărul de înscrieri și de opțiunile celor înscriși, se constituie grupe de studiu omogene ca nivel CEFR. Numărul minim necesar de înscrieri pentru constituirea unui grup este de 4 persoane. Dacă nu există suficiente solicitări pentru un anumit nivel de studiu, oferim și posibilitatea studiului individual sau semi-individual, alături de o altă persoană.

Ședințele de curs care se suprapun peste sărbătorile legale se reprogramează corespunzător.

Cursuri limba engleza individuale și semi-individuale

Umlaut îți oferă și opțiunea studiului individual. Programul cursului se stabilește de comun-acord cu trainerul. O ședință de curs individual cuprinde 120 de minute la un cost de 140 RON.

Studiul semi-individual este într-un grup restrâns alături de una-două alte persoane. La fel ca și în cazul cursului individual, programul se stabilește de comun-acord cu trainerul. O ședință de curs semi-indivual cuprinde 120 de minute la un cost de 80 RON de persoană.

Completează formularul nostru de contact, dacă ești interesat de varianta studiului individual. [popup_anything id="1014"]

Locație de top

Suntem situați în inima Bucureștiului corporatist, vis-a-vis de Mall Promenada, la câțiva pași de metrou "Aurel Vlaicu", într-o zonă accesibilă pentru mai multe mijloace de transport în comun dar și cu mașina. În funcție de orar, există mai multe spații de parcare disponibile și accesibile în incinta complexului nostru.


Ambianța spațiului de studiu este proaspătă și modernă, în deplină armonie cu standardele Umlaut și cu ceea ce ne propunem să realizăm la cursurile noastre de limbi străine: învățare rapidă și eficientă într-o atmosferă degajată și plăcută.

Umlaut oferă multe alte tipuri de cursuri. Te invităm să descoperi oferta noastră completă pentru toamna acestui an.