Cursuri limba germana si engleza

Ne-am făcut confortabil în online!

Atmosfera de bună dispoziție și intensitatea stimulării intelectuale caracteristice cursurilor noastre au rămas intacte, fiecare contribuind la ele din confortul propriului cămin. Distanțarea socială înseamnă doar închiderea temporară a sălilor noastre de curs. Pentru a beneficia de un training complet alături de noi cunoscuți virtuali, nu ai nevoie decât de un smartphone, o tabletă sau un computer și o conexiune la Internet. Te bucuri de o tablă virtuală prin funcțiile share-screen, la care ai acces în format electronic oricând pentru a revedea explicațiile și exemplele din timpul ședinței de curs. La Umlaut învățăm adesea prin joc, prin urmare exploatăm cu maxim impact capabilitățile oferite de mediul virtual.

Obiective clare

Cursurile sunt structurate conform criteriilor Cadrului European Comun de Referință. Tematica și structurile gramaticale vizează obiective precise de atins orientate către obținerea certificării internaționale.

Program stabil

În interesul exigențelor tale și în sprijinul echilibrului dintre viața ta privată și cea profesională, oferim intervale de studiu stabile, care să se armonizeze cu dinamica zilnică a locului tău de muncă.

Manual inclus

Umlaut pune preț pe calitatea și tangibilitatea materialelor didactice. Aceste aspect este atât de important, încât ne asigurăm că primești manuale originale în format tipărit incluse în prețul cursului.

Grupe restrânse

Înveți alături de cel mult 4 alți participanți. Un colectiv restrâns de studiu stimulează învățarea, îmbinând optim dinamismul grupului cu atenția individuală și sprijinul cuvenit din partea trainerului.

Platformă interactivă

Platforma noastră online are un format prietenos cu utilizatorul, permițând accesul facil de oriunde și oricând pentru a asigura continuitate procesului de învățare.

Accent pe fluență

Beneficiezi de o varietate actualizată de materiale suplimentare pentru dezvoltarea armonioasă a întregii game de aptitudini de comunicare: ascultare, citire, scriere, vorbire fluentă și corectă.

Cursuri individuale de limba germana și limba engleza

Poți beneficia de training individual sau semi-individual, împreună cu o altă persoană apropiată sau pe care o vei cunoaște la curs. Avantajele trainingului individual sunt ritmul personalizat de învățare, orarul individual, maximizarea timpului în care poți evolua în limba pe care dorești să o înveți precum și asistența neîmpărțită a trainerului. Pentru a stabili detaliile împreună, te invităm să ne contactezi chiar acum!

Trimite-ne o solicitare!

Întâmpină Noul An vorbind fluent o limba straina!

Trimite-ne o solicitare!