Feedback

Student Feedback Form
Ești de acord cu publicarea review-ului tău pe umlaut.ro ? *

Poți completa cu numele și prenumele sau cu un alias:

Te rugăm să acorzi calificative de la 1 (minim) la 5 (maxim) următoarelor afirmații:Te rugăm să descrii într-un text aproximativ de lungimea unui SMS experiența ta în cadrul cursurilor de limbi străine oferite de Umlaut

Slide
Avatar cursanta limba germana Umlaut
Gabi Pavelescu

Referent Banking

Cursul s-a desfășurat conform așteptărilor, ba chiar mai bine decât credeam la început, și am prins încredere că o limbă pentru mulți imposibil de învățat o voi putea cunoaște în scurt timp.

19 septembrie 2017, 13:32

Slide
Avatar cursant Umlaut
Bogdan Ștefan

Director Servicii Clienți, BCR

Am decis acum un an să învăț limba germană din motive personale și profesionale. Iulia, la întâlnirile săptămânale, pe lângă structura de învățare urmărită, aduce o tușă personală prin buna-dispoziție și energie pe care le degajă. Timpul trece repede și util.

17 octombrie 2017, 11:34

Slide
Avatar cursant Umlaut
Dan Neacșu

Project Manager @Discounter Retailer

Mie mi se pare un curs complet pe care am reușit să-l înțeleg. Am pornit cu ideea preconcepută că nu voi reuși să învăț limba germană dar, datorită celor de la Umlaut, acest lucru s-a schimbat radical :). Recunosc faptul că au fost și sunt în continuare momente în care am senzația că pierd logica a ceea ce se întâmplă în cadrul cursului, dar trainerul (Iulia) simte acest lucru și nu trece mai departe fără a îmi explica aspectele care nu sunt lămurite. Cel mai probabil experiența și interacțiunea cu oamenii își spun cuvântul, drept pentru care eu recomand cu încredere cursul de limba germană susținut de trainerii de la Umlaut.

29 noiembrie 2017, 12:20

Slide
Avatar cursant Umlaut
Bogdan Badea

Consultant Facility Management @Discounter Retailer

Am avut norocul să întâlnesc echipa Umlaut după câteva încercări eșuate de a începe studiul limbii germane. Deși este considerată ca fiind greu de învățat, germana pe care o descopăr la Umlaut, pas cu pas, este mult mai prietenoasă, logică și intuitivă. Cursurile interactive și dinamice mă ajută să exersez prin vorbire ceea ce învăț. Este minunat să te lași ghidat de profesioniști. Recomand cu încredere cursurile Umlaut.

29 noiembrie 2017, 13:10

Slide
Avatar cursanta Umlaut
Ilinca Bantaș

Asistent achiziții @Discounter Retailer

AÎmi place cadrul în care se desfășoară cursurile de germană. Vin mereu cu drag și plec de fiecare dată cu lucruri noi învățate. Lecțiile sunt structurate și interactive, folosind metode diverse de învățare. Unul din principalii factori motivatori este și modul în care ne abordează trainerul și ne lasă cu impresia că nu este o limbă imposibilă, deși gramatica dă ceva dureri de cap.
Aș recomanda cu drag cursurile Umlaut prietenilor, pentru că simt pe propria piele evoluția pe care am avut-o urmând cursurile anul acesta.

29 noiembrie 2017, 13:50

Slide
Avatar cursanta Umlaut
Alina Talpag

Asistent departament calitate @Discounter Retailer

Recomand cursurile Umlaut deoarece sunt realizate de oameni profesioniști și dedicați. Iulia este o persoană care știe să îți captiveze atenția și să te facă să înțelegi, indiferent cât de greu ar părea. Pe lângă manualele obișnuite, vine la cursuri sau îți poate pune la dispoziție alte materiale, în funcție de domeniul în care lucrezi. Mulțumesc, Umlaut!

3 decembrie 2017, 13:02

Slide
Avatar cursanta Umlaut
Dragoș Bădiceanu

Marketing Specialist @Discounter Retailer

Cursurile sunt bine structurate, trainerii foarte bine pregătiți, recomand pentru cei care acceptă provocarea dezvoltării aptitudinilor lingvistice.

5 decembrie 2017, 09:02

Slide
Avatar cursant germana Umlaut
Radu Adrian

Asistent achiziții @Discounter Retailer

Recomand cursurile Umlaut tuturor celor care doresc să urmeze un curs interactiv și totodată util.

6 decembrie 2017, 08:53

Slide
Avatar cursuri limbi straine Umlaut
Andreea D.

Inginer @Pentalog

Ce mi-a plăcut cel mai mult la cursul de germană a fost provocarea de a vorbi în limba germană utilizând vocabularul cunoscut și faptul că orice cuvânt necunoscut era explicat tot în limba germană. Pe ansamblu un curs motivant și interactiv prezentat de oameni dinamici care au o abordare diferită față de cea clasică (de la școală) astfel încât limba germană poate fi învățată cu ușurință și plăcere.

14 decembrie 2017, 16:45