Ne-am făcut confortabil în online!

Atmosfera de bună dispoziție și intensitatea stimulării intelectuale caracteristice cursurilor noastre au rămas intacte, fiecare contribuind la ele din confortul propriului cămin. Distanțarea socială înseamnă doar închiderea temporară a sălilor noastre de curs. Pentru a beneficia de un training complet alături de noi cunoscuți virtuali, nu ai nevoie decât de un smartphone, o tabletă sau un computer și o conexiune la Internet. Te bucuri de o tablă virtuală prin funcțiile share-screen, la care ai acces în format electronic oricând pentru a revedea explicațiile și exemplele din timpul ședinței de curs. La Umlaut învățăm adesea prin joc, prin urmare exploatăm cu maxim impact capabilitățile oferite de mediul virtual.

Cele mai mici grupe

Înveți alături de cel mult 4 alți participanți. Un colectiv restrâns de studiu stimulează învățarea, îmbinând optim dinamismul grupului cu atenția individuală și sprijinul cuvenit din partea trainerului.

Manuale originale

Umlaut pune preț pe calitatea materialelor didactice. De la noi primești manuale originale în format fizic, indiferent dacă trainingul se desfășoară online sau în persoană.

Formate personalizate

În interesul exigențelor tale și în sprijinul echilibrului dintre viața ta privată și cea profesională, la Umlaut ai posibilitatea de a studia individual sau cu cel mult o a doua persoană.

Garanția calității

Trainerii pe care îi vei întâlni sunt chiar cei prezentați. Am acumulat câteva mii de ore de experiență alături de sute de cursanți care ne-au apreciat pentru răbdare, dinamism, pasiune și profesionalism.

Fluență de la A la C

Beneficiezi de o varietate actualizată de materiale suplimentare pentru dezvoltarea armonioasă a întregii game de aptitudini de comunicare: ascultare, citire, scriere, vorbire fluentă și corectă.

Randamentul investiției tale

Înveți practic, cu obiectivul bine definit de a utiliza limba în scop profesional și pentru socializare. Îți punem la dispoziție o varietate de planuri de studiu la tarife accesibile cu multe beneficii incluse.