Ne-am făcut confortabil în online!

Atmosfera de bună dispoziție și intensitatea stimulării intelectuale caracteristice cursurilor noastre au rămas intacte, fiecare contribuind la ele din confortul propriului cămin. Distanțarea socială înseamnă doar închiderea temporară a sălilor noastre de curs. Pentru a beneficia de un training complet alături de noi cunoscuți virtuali, nu ai nevoie decât de un smartphone, o tabletă sau un computer și o conexiune la Internet. Te bucuri de o tablă virtuală prin funcțiile share-screen, la care ai acces în format electronic oricând pentru a revedea explicațiile și exemplele din timpul ședinței de curs. La Umlaut învățăm adesea prin joc, prin urmare exploatăm cu maxim impact capabilitățile oferite de mediul virtual.

Cele mai mici grupe

Înveți alături de cel mult 4 alți participanți. Un colectiv restrâns de studiu stimulează învățarea, îmbinând optim dinamismul grupului cu atenția individuală și sprijinul cuvenit din partea trainerului.

Manuale originale

Umlaut pune preț pe calitatea materialelor didactice. De la noi primești manuale originale în format fizic, indiferent dacă trainingul se desfășoară online sau în persoană.

Formate personalizate

În interesul exigențelor tale și în sprijinul echilibrului dintre viața ta privată și cea profesională, la Umlaut ai posibilitatea de a studia individual sau cu cel mult o a doua persoană.

Garanția calității

Trainerii pe care îi vei întâlni sunt chiar cei prezentați. Am acumulat câteva mii de ore de experiență alături de sute de cursanți care ne-au apreciat pentru răbdare, dinamism, pasiune și profesionalism.

Fluență de la A la C

Beneficiezi de o varietate actualizată de materiale suplimentare pentru dezvoltarea armonioasă a întregii game de aptitudini de comunicare: ascultare, citire, scriere, vorbire fluentă și corectă.

Randamentul investiției tale

Înveți practic, cu obiectivul bine definit de a utiliza limba în scop profesional și pentru socializare. Îți punem la dispoziție o varietate de planuri de studiu la tarife accesibile cu multe beneficii incluse.

Curs limba germana A1.1

Grup-ONLINE
marțea & joia
18:30 - 20:00
-
Începând cu
1 septembrie

Limba germană - limba poeților și gânditorilor - promite în același timp multe satisfacții personale și profesionale. Practică, clară, precisă, concisă. Vino să înveți să gândești și să vorbești nemțește.


24 ore - 16 ședințe - 650 RON

Curs limba germana A1.1

Grup-ONLINE
sâmbăta
09:00 - 11:00
-
Începând cu
5 septembrie

Limba germană - cea mai clară, precisă și concisă limbă străină - te va răsplăti cu satisfacții. Vino să înveți să gândești și să vorbești nemțește într-un ritm lejer, o dată pe săptămână câte două ore intense.


24 ore - 12 ședințe - 650 RON

Curs limba germana A1.1

Grup-ONLINE
sâmbăta
11:30 - 14:30
-
Începând cu
5 septembrie

Dacă programul încărcat al zilei de muncă nu îți permite să aloci timp pentru germană, tu poți învăța într-un weekend cât alții într-o săptămână. Cele trei ore de maximă intensitate te vor aduce la nivelul următor al competențelor tale de comunicare în limba germană.


24 ore - 8 ședințe - 650 RON

Curs limba germana A2.2

Grup-ONLINE
lunea & miercurea
18:30 - 20:00
-
Începând cu
8 septembrie

Consolidează-ți cunoștințele de limbă cu un curs A2. Vei exersa exprimarea în propoziții dezvoltate, aducând un aport de eleganță și culoare comunicării prin întrebuințarea corectă a adjectivelor.


24 ore - 16 ședințe - 650 RON

Deutschkurs B1.1

ONLINE Gruppenkurs
samstags
09:00 - 11:00
-
ab 5. September

Willkommen auf dem Plateau der deutschen Sprache! Schon lange wolltest du hier ankommen. Du machst dich langsam selbstständig und kannst bald Komplexes ausdrücken.


24 Stunden - 12 Treffen - 650 RON

Deutschkurs B2.1

ONLINE Gruppenkurs
samstags
11:30 - 14:30
-
ab 5. September

Es fühlt sich doch toll an, ein Fortgeschrittener zu sein! Erst jetzt macht Deutsch so richtig Spaß. Du lernst richtiges und gutes Deutsch effektiv zu gebrauchen. Mit einem B2 Niveau kommen dir zahlreiche günstige soziale und berufliche Gelegenheiten in Reichweite.


24 Stunden - 8 Treffen - 650 RON

previous arrow
next arrow
Slider